Typický bavorský ležiak!

 

AYINGER Lager Hell je typický každodenný drink v Bavorsku. Spolu so pšeničným pivom je pivo v mníchovskom svetlom štýle najobľúbenejšie na juhu Bavorska.

 

Keďže sú Bavori veľmi nároční na svoje každodenné pivo, sú si aj sládkovia veľmi dobre vedomí nutnosti uvariť žlto-zlaté pivo s ľahkou chuťou sladu. Chuť je teda svieža, hladká a zároveň jemná. Dokonale vyvážená chuť a aróma!

 

 

S čím podávať:

AYINGER Lager Hell sa často používa aj na varenie. Pije sa k mnohým typicky bavorským jedlám ako napríklad hovädzie, bravčové a studené mäsové taniere s reďkovkami a tradičnými bavorskými praclíkmi.

 

AYINGER Lager Hell v číslach

Alkohol
4,9%
Stupňovitosť
11,8 °P

Dostupné balenia

Fľaša 0,5 L

Sud 30 L